Translate

LACTOFERRIN GOLD 1.8®
CE ESTE LACTOFERINA?

Lactoferina este o glicoproteină care este sintetizată (produsă) în organismul uman și în al majorităţii
mamiferelor. Cuvântul "lactoferină" ("lacto" înseamnă lapte, "ferină" înseamnă fier) denotă un compus ce leagă fierul care este prezent în lapte. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că lactoferina leagă mai multe metale, inclusiv cupru, zinc, mangan și vanadiu. Lactoferina este produsă în organism în mod continuu.
Producția și utilizarea medie (turnoverul) a lactoferinei la om este de aproximativ 60 mg pe zi. Lactoferina se găsește în laptele matern și în diferite fluide ale corpului (ex. lacrimi, salivă, transpirație, lichid cefalo-rahidian, secreții bronșice/gastrice/vaginale, lichid seminal) şi este prezentă și în anumite celule albe din sânge (neutrofile).
CUM FUNCŢIONEAZĂ LACTOFERINA?
Lactoferina este o proteină multifuncțională care joacă un rol în mai multe procese fiziologice vitale din organism.
• Ca proteină de legare a metalelor, lactoferina facilitează biodisponibilitatea și absorbția fierului și  altor microelemente.
• Este bine documentat rolul lactoferinei în consolidarea sistemului imunitar. De asemenea, ajută la modularea răspunsurilor imune naturale ale organismului.
• Aproximativ 80% din sistemul imunitar se află în tractul digestiv, şi a fost demonstrat că lactoferina joacă un rol important în susținerea sănătății digestive.
• În cele din urmă, lactoferina promovează activitatea prebiotică. Această moleculă ajută la crearea mediului potrivit pentru supraviețuirea și creșterea microflorei benefice ("probiotice") în intestin.
• Contribuie la întărirea sistemului osos.
• Sprijină sănătătea reproductivă.
DE CE UN SUPLIMENT CU LACTOFERINĂ?
Din cauza dietei necorespunzătoare, stilulului de viață stresant și a mediului toxic, exerciţiilor fizice, sarcinii şi alăptării, bolilor inflamatorii, rezervele noastre înnăscute de lactoferină sunt adesea epuizate mai repede decât sunt refăcute. Ca rezultat, putem ajunge la un dezechilibru sau deficiență a lactoferinei în organism.
Luând o doză zilnică de lactoferină pură și biofuncțională, putem să ne asigurăm că vom oferi organismului nostru o reaprovizionare adecvată cu acestă molecule importantă.

DE CE LACTOFERRIN GOLD 1.8®?
Spre deosebire de multe alte suplimente cu lactoferină extrasă din zer sau colostru, Lactoferrin Gold 1.8® este derivat din laptele de vacă ultra-pur și ultra-filtrat. Laptele este obținut de la vaci care cresc într-o regiune geografică controlată din Noua Zeelandă. Proteina este extrasă printr-o tehnologie inovativă brevetată de uscare prin congelare (nu se foloseşte căldura) având astfel asigurarea că structura și funcționalitatea proteinei sunt păstrate. Este nevoie de aproximativ 3 litri de lapte pentru a produce o singură capsulă (ce conține 60 mg de lactoferină) de Lactoferrin Gold 1.8®. În cele din urmă, pentru a-i asigura puritatea de neegalat, lactoferina din Lactoferrin Gold 1.8® este supusă unui proces brevetat, cu trei etape (TCR) de eliminare a microorganismelor și endotoxinelor din lapte, ca în cele din urmă să îi sporească biodisponibilitatea și funcționalitatea. 

CE ESTE ÎN INTERIORUL CAPSULEI?
Fiecare capsulă de Lactoferrin Gold 1.8® conține peste 300 mg din următoarele ingrediente active: lactoferină, zinc, vitamină C, beta-glucan, inulină, extract din rădăcină de turmeric (curcumină) şi lecitină. Ingredientele nu lucrează niciodată singure. Atunci când un singur ingredient este izolat dintr-o sursă de hrană, nu mai este înconjurat de cofactorii săi nativi. Acești cofactori sunt adesea necesari pentru "activarea" ingredientelor.
Având în vedere aceste considerente, formula Lactoferrin Gold 1.8® a fost concepută și testată de o echipă de oameni de știință după aproape 30 de ani de cercetare clinică şi ştiinţifică. Formularea conține co-factorii corecți, în rapoarte precise, pentru a asigura o absorbție maximă și rezultate optime.

UTILIZARE RECOMANDATĂ
Zilnic o singură capsulă ce conţine 60 mg de lactoferină ultra-purificată, pe cale orală, este doza sugerată ca parte a reaprovizionării regulate pentru un individ sănătos. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi ar putea fi benefică pentru anumite persoane.
Se poate lua oricând în timpul zilei, cu sau fără alimente. Lactoferrin Gold 1.8® este un produs natural, fără lactoză și fără gluten.

MULTIFUNCŢIONALITATEA LACTOFERINEI
Reîntărirea imunităţii
Lactoferina interacționează cu receptorii specifici ai celulelor sangvine (ex. neutrofile, limfocite, monocite și macrofage) și reglează sinteza anumitor mediatori biochimici ai răspunsului imun. Lactoferina susţine cu înaltă specificitate iniţierea acestor reacţii în lanţ ale celulelor imune și astfel sprijină imunitatea înnăscută a organismului. Capacitatea lactoferinei de legare a fierului în “buzunarele” formate în molecula ei în coordonare cu anionul bicarbonat a fost intens cercetată pentru rolul ei în reîntărirea apărării înnăscute a organismului, demonstrându-se că privarea de fier a bacteriilor patogene duce la inhibarea creşterii acestora.
Funcţie antimicrobiană
Antibioticele sunt, în general, antimicrobiene neselective, prin urmare, aceste medicamente nu omoară doar agenții patogeni dăunatori, ci şi microorganismele benefice/comensale, ceea ce conduce adesea la diareea indusă de antibiotice. În plus, dezvoltarea unor bacterii rezistente la antibiotice reprezintă o problemă alarmantă de sănătate publică. Spre deosebire de antibiotice, activitatea antimicrobiană a lactoferinei (atât bacteriostatică, cât și bactericidă) este limitată selectiv la agenții patogeni fără să existe riscul dezvoltării rezistenţei.
Antioxidant puternic
Stresul oxidativ este în esență un dezechilibru între radicalii liberi produși în organism și abilitatea organismului de a contracara sau detoxifia efectele lor dăunătoare prin neutralizarea de către antioxidanți. Activitatea majorității antioxidanților (provenind adesea din plante) este de durată scurtă, prin urmare, funcționalitatea poate fi limitată. Lactoferina, ca proteină endogenă, s-a demonstrat că are o activitate antioxidantă prelungită, de peste 10 ore.
Prebiotic unic
Lactoferina a fost cercetată pentru activitatea prebiotică puternică. Probioticele sunt bacterii benefice care ajută la susținerea sănătății digestive. Prebioticele ajută la crearea și susținerea mediului în tractul gastrointestinal care permite bacteriilor benefice să supraviețuiască și să se înmulţească. Majoritatea compușilor prebiotici sunt zaharuri sau fibre insolubile (inulină, fructo-oligozaharide etc.). Lactoferina, prin comparaţie, este o proteină funcțională care determină o stimulare metabolică independentă de fier a florei probiotice, o activitate unică prebiotică prin care sunt susţinute 18 tulpini de bacterii benefice.Suport gastro-intestinal Lactoferina are anumite funcții fiziologice prin care protejează tractul gastrointestinal. Aproximativ 80% din sistemul imunitar este localizat în intestin. Lactoferina a fost studiată intens pentru capacitatea sa de a modula răspunsul imun și de a susține activitatea probiotică. De asemenea, s-a demonstrat că lactoferina stimulează proliferarea celulelor intestinale. Lactoferina are receptori cheie în tractul digestiv. Atunci când este administrată în formă activă, această proteină multifuncțională ajută la absorbția nutrienților și a mineralelor.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Care sunt avantajele administrării Lactoferrin Gold 1.8®?
Lactoferina este una dintre principalele substanțe nutritive pe care o primesc nou-nascuţii și puii mamiferelor prin intermediul laptelui mamei. În ultimii 80 de ani, această proteină a fost cercetată intens pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății umane. Lactoferrin Gold 1.8® are un rol bine documentat în:
• Modularea răspunsurilor imune
• Sprijinirea unei flore intestinale sănătoase
• Menținerea unui tract digestiv sănătos
• Activitatea antioxidantă prelungită
• Protecția împotriva microorganismelor (virusuri, bacterii, fungi, paraziţi).
Ce este unic la Lactoferrin Gold 1.8®?
Spre deosebire de suplimentele cu lactoferină produse din proteine din zer și/sau colostru, lactoferina din Lactoferrin Gold 1.8® este obţinută din lapte de vacă crud, provenit de la vaci crescute în Noua Zeelandă şi care nu sunt tratate cu hormoni, nu primesc antibiotice, sunt non-transgenice și crescute într-un mediu natural, alimentaţia fiind fără hrană modificată genetic. Starea de sănătate a acestor animale este inspectată în mod regulat și certificată de Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă. Ulterior, utilizând o tehnologie brevetată, lactoferina este ultra-purificată pentru a-i spori biodisponibilitatea și funcționalitatea. De fapt, este nevoie de aproximativ 3 litri de lapte pentru a produce o singură capsulă (conținutul de lactoferină de 60 mg) de Lactoferrin Gold 1.8®.
Care sunt efectele secundare consumând Lactoferrin Gold 1.8®?
Nici unul (după cunoștinţele noastre). Cu toate acestea, dacă observați orice disconfort prin consumarea Lactoferrin Gold 1.8®, opriți imediat administrarea produsului și consultați medicul curant.
Pot persoanele cu intoleranță la lactoză să consume Lactoferrin Gold 1.8®?
Da. "Proteina" lactoferină din lapte este diferită de “glucidul” lactoză din lapte.
Pot persoanele cu alergie la proteine din lapte să ia Lactoferrin Gold 1.8®?
Da. Proteinele din lapte care sunt asociate cu reacții alergice sunt: cazeina, derivații de cazeină (pe bază de sodiu și/sau pe bază de calciu), lactalbumina, beta-lactoglobulina și albumina serică bovină. Lactoferina nu aparține acestui grup de alergeni din lapte.
Pot persoanele cu intoleranță la soia și /sau gluten să ia Lactoferrin Gold 1.8®?
Da. Nu există gluten sau soia în Lactoferrin Gold 1.8®.
Pot femeile gravide să ia Lactoferrin Gold 1.8®?
Da. Anemia indusă de deficiența de fier este frecventă în timpul sarcinii. Lactoferrin Gold 1.8® ajută la absorbția fierului și va stimula apărarea imună. De fapt, o doză zilnică crescută de Lactoferrin Gold 1.8® (120 mg, adică 2 capsule) oferă beneficii pentru sănătatea femeilor însărcinate.
Copiii pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?
Da. Este important ca alimentația zilnică a copiilor cu vârsta peste 4 ani să fie suplimentată cu Lactoferrin Gold 1.8®. Ca o proteină care leagă fierul, lactoferina ajută la absorbția intestinală a fierului - un factor vital pentru hrănirea și dezvoltarea copiilor.
Care este doza sugerată pentru Lactoferrin Gold 1.8®?
O singură capsulă de 60 mg pe zi este doza sugerată ca parte a reaprovizionării regulate pentru un individ sănătos. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi poate fi benefică pentru anumite persoane. Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat atât înainte de masă cât şi în timpul sau după masă.
Poate fi administrat Lactoferrin Gold 1.8 în acelaşi timp cu alte suplimente alimentare?
Da. De fapt, Lactoferrin Gold 1.8® face parte din categoria nutrienţilor esențiali pentru sănătatea organismului, inclusiv menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos. Prin urmare, Lactoferrin Gold 1.8® ajută la absorbția intestinală și va spori în continuare beneficiile altor suplimente alimentare. 

PHIVITA GLOBAL este o companie ce are ca fundament o filosofie simpla, dar puternica - Filosofia Celor Sapte Element Vitale. In viziunea PHIVITA GLOBAL, fiecare om experimenteaza o viata in echilibru atunci cand Aerul, Apa, Lumina, Somnul, Caldura, Hrana si Iubirea sunt, toate, mentinute in echilibru si cand calitatea acestora este una asa cum a intentionat Creatorul.
Un Partener PHIVITA GLOBAL are misiunea sa traiasca el insusi si sa impartaseasca altora Filosofia Celor Sapte Elemente Vitale.
Daca va intereseaza sa deveniti Partener PHIVITA GLOBAL, datele necesare inregistrarii sunt:
Nume si Prenume………………………………………………  
CNP………………………………………………
E-mail………………………………………………
Numar Telefon………………………………………………
Adresa domiciliu……………………………………………………………………………………………...…
Adresa Livrare (atunci cand aceasta difera de cea de domiciliu) ………………………………………………
Numar Pachete Partener……………………………………… 
ID (poate contine maxim minim 3 si maxim 8 caractere: litere, cifre sau combinatii intre ele) ………………
Partenerul PHIVITA GLOBAL care recomanda: ……………………………………… 
Dupa ce este procesata inregistrarea, va voi trimite factura si voi aloca in Sistemul de Recompensare PhiMATRIX cate o Pozitie Matriceala pentru fiecare Pachet Partener achizitionat.